På Gothia Bil är vår målsättning alltid att du som kund skall få den bästa tänkbara service. Viktigt för oss är att du känner dig trygg och att vi hittar en lösning som passar just dina önskemål och behov. Både som privatperson och företag.

Har du lång resväg till oss gör vi allt vi kan för att svara på dina eventuella frågor. Vi går gärna igenom bilen tillsammans med dig via telefon, mail eller videosamtal.

Har du en inbytesbil som du vill lämna in till oss, tar vi all information om den för att kunna ge dig ett så korrekt inbytespris som möjligt. Använd vårt formulär Sälj din bil.

För att reservera en bil lägger du en handpenning och kommer tillsammans din säljare överens om leveransdatum.

På Gothia Bil är vi lika måna om att både våra privatpersonskunder som våra företagskunder ska få bästa tänkbara service vid bilköp. Viktigt för oss är att kunden känner sig trygg och att vi hittar en lösning som passar just dina önskemål och behov.

När du hittat en bil som du är intresserad av bokar vi en visning samt provkörning. För att reservera en bil lägger du en handpenning, och kommer tillsammans med din säljare överens om leveransdatum.

Om du som kund har lång resväg, gör vi det bästa vi kan, via telefon eller mejl för att svara på dina frågor angående bilen du är intresserad av.

Har du en inbytes bil, tar vi all info som behövs för att ge dig ett så korrekt inbytespris som möjligt. Använd vårt formulär Sälj din bil.